The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έκανε τρενάκι στο Λουκά Παρκ και δεν φαντάζεστε τι συνέβη μετά

Απίστευτο!

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 10, 2019

Έκανε τρενάκι στο Λουκά Παρκ και δεν φαντάζεστε τι συνέβη μετά

Οι ειδήσεις σε αυτό το περιστατικό είναι δυο. Πρώτα απ’ όλα, μάθαμε ότι υπάρχει ένα άθλημα που ονομάζεται fistball. Παίζεται σε ανοιχτό γήπεδο που έχει γρασίδι, μοιάζει με το βόλεϊ και το τένις και χρησιμοποιείς τη γροθιά σου για να περάσεις την μπάλα από το φιλέ. Επιτρέπεται να σκάσει κάτω, αλλά αν σκάσει και βγει από το τερέν μιας ομάδας, τότε η αντίπαλη ομάδα κερδίζει τον πόντο.

Αυτή ήταν η πρώτη. Η δεύτερη αφορά έναν Νεοζηλανδό παίκτη του fistball που πήγε σε Λούνα Παρκ της Βαρκελώνης. Ανέβηκε λοιπόν πάνω στο τρενάκι, το οποίο τρέχει μέχρι και 80 μίλια την ώρα. Λίγο μετά αφού ξεκίνησε η «βόλτα», ο Samuel Kempf είδε μπροστά του ένα ιπτάμενο iPhoneX. Και όχι μόνο, κατάφερε και το έπιασε στον αέρα. Ο ιδιοκτήτης του ήταν τόσο χαρούμενος που του έκανε μια μεγάλη αγκαλιά.

Ο Kempf ζήτησε το βίντεο από το Λούνα Παρκ, το ανέβασε στο YouTube και σε μια εβδομάδα έχει σχεδόν φτάσει τα 6 εκατομμύρια views.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb