The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η γενιά που κάνει το πιο τολμηρό σeξ

Το απόλυτο αουτσάιντερ...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 03, 2019

Η γενιά που κάνει το πιο τολμηρό σeξ

Αλλάζει το σeξ ανάλογα με την ηλικία μας; Σαφώς θα το έχετε παρατηρήσει και μόνοι σας, ότι οι προτιμήσεις σας και η σeξουαλική συμπεριφορά σας αλλάζει με την πάροδο των ετών.

Αυτό έρχεται να επισημοποιήσει και μια έρευνα από μια εφαρμογή για εύρεση συντρόφων, στη Βρετανία, που πραγματοποιήσε μια έρευνα σε ένα πολύ μεγάλο δείγμα, 6.000 ατόμων.

Τα συμπεράσματα που κατέληξαν πολλά, αλλά αυτό που προξένησε ενδιαφέρον είναι ότι μετά τα 50 έτη οι σeξουαλικά ενεργοί είναι πιο τολμηροί, δοκιμάζουν νέα πράγματα, εξερευνούν την σeξουαλικότητά τους και οι αντιστάσεις τους είναι πολύ μικρές.

Συγκεκριμένα 62% άνω των 50 ετών, δήλωσαν ότι θέλουν να βιώσουν καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν γνώριζαν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι 50αρηδες κατά 80% δεν χρησιμοποιούν προφυλάξεις, δεν ελέγχονται για σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, ενώ ελκύονται από τις περιστασιακές σχέσεις.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb