The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Διακοπές στην Πάρο για τον Leonardo di Caprio

Προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα


Δημοσίευση ΑΥΓ 11, 2019

Διακοπές στην Πάρο για τον Leonardo di Caprio

Στο νησί της Πάρου απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές του ο Αμερικανός σταρ του κινηματογράφου, Leonardo di Caprio. Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα δημοφιλής Χολιγουντιανός ηθοποιός, έφθασε πριν μία βδομάδα στο νησί με σκάφος που αγκυροβόλησε στη μαρίνα της Παροικίας.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ parianostypos.gr, ο Leonardo di Caprio μαυρισμένος από τον ήλιο του Αιγαίου, σχεδόν αγνώριστος από τη συνήθη κινηματογραφική του εικόνα, προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος από τα αδιάκριτα βλέμματα μοιάζοντας περισσότερο με ανώνυμο τουρίστα.

Ο di Caprio συνοδευόμενος από την παρέα του δείπνησε το βράδυ της Τετάρτης 7 Αυγούστου σε γνωστό εστιατόριο της Νάουσας και σύμφωνα με πληροφορίες παρέμεινε στο νησί για λίγες ακόμα μέρες.

View this post on Instagram

Spotted! @leonardodicaprio at Paros island! 🌴🇬🇷 #summer2019 #august #greekislands #paros #summervacay #leornandodicaprio #ndphoto #ndphotography

A post shared by Beautiful People PR (@beautifulpeoplepr) on

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb