ENTERTAINMENT

Η πρωταγωνίστρια που μισούσε όλη η τετράδα του Sεx and The City

Στη σειρά ήταν όλες φίλες, στην πραγματικότητα όμως δεν την άντεχαν
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η πρωταγωνίστρια που μισούσε όλη η τετράδα του Sεx and The City

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια γυναίκα δεν έχει δει έστω και ένα επεισόδιο του Sεx and The City έστω και μια φορά στη ζωή της; Η διάσημη σειρά με τις τέσσερις πρωταγωνίστριες και το Μανχάταν φόντο υπήρξε μια από τις πιο ιστορικές επιτυχίες της τηλεόρασης παγκοσμίως, ενώ μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο.

Αν δε ήσουν φανατική της σειράς θα θυμάσαι ότι στο επίκεντρο των γεγονότων βρισκόταν πάντα η Carrie Bradsaw, η οποία ξόδευε όλα της τα λεφτά σε παπούτσια και έμενε στην καλύτερη περιοχή του Μανχάταν, βγάζοντας τα προς το ζην της - υποτίθεται - από τη στηλή ενός περιοδικού.

Το θέμα όμως δεν ήταν τόσο οι συνήθειες της Carrie, αλλά τα ερωτικά της μπλεξίματα. Και μπορεί στη σειρά οι τρεις φίλες της να ήταν πάντα εκεί για αυτήν, όμως στην πραγματική ζωή, η Carrie ήταν αντιπαθής στκοινό, λόγω της συμπεριφοράς της απέναντι τους. Πέραν του γεγονότος ότι δεν ήταν ποτέ ιδαίτερα υποστηρικτική, ήταν και αρκετά επικριτική με τις φίλες της.

Μάλιστα υπάρχει και ένα στιγμιότυπο που όλοι όσοι την μισούν δεν ξεχνούν να το εμφανίζουν όταν θέλουν να δείξουν το πόσο κακή φίλη υπήρξε. Δες το παρακάτω και εσύ και σκέψου ότι είσαι τυχερή που δεν έχεις τέτοια κοολλητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 566 / position2: 1161
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb