The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Tι απέγινε ο πλωτός κινηματογράφος που είχε γίνει viral το 2012;

Σινεμά στο νερό

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 29, 2019

Tι απέγινε ο πλωτός κινηματογράφος που είχε γίνει viral το 2012;

Στο κινηματογραφικό φεστιβάλ "Film on the Rocks Nao Yoi" στην Ταϋλάνδη μία υπέροχη έκπληξη περίμενε τους θεατές, που είδαν ταινία σε πλωτό κινηματογράφο. Ο πρώτος πλωτός κινηματογράφος, που ονομάστηκε Archipelago Cinema, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ole Scheeren.

To σινεμά που φτιάχτηκε από ανακυκλώσιμα υλικά είναι εντυπωσιακότατο και όσοι βρέθηκαν εκεί μιλούν για μία εμπειρία ζωής.

Λίγο το ασυνήθιστο του πράγματος, λίγο οι υπέροχοι βράχοι στο Nao Yoi, λίγο ο ήχος της θάλασσας, το σκηνικό ήταν τόσο ειδυλλιακό, που αναρωτιόμαστε αν κανείς θα θυμάται την ταινία. Ο πλωτός κινηματογράφος αυτός για 5 χρόνια ταξίδευε περιστασιακά σε άλλες χώρες, και το 2017 παραδόθηκε στους κατοίκους της Ταϋλάνδης, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν ποτέ ξαναδιοργανώθηκε ένα φεστιβάλ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb