The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ο παράξενος θάνατος του τραγουδιστή των AC/DC

Όσο περνούσε ο καιρός γινόταν

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 29, 2019

Ο παράξενος θάνατος του τραγουδιστή των AC/DC
@allthatsinteresting.com

O Bon Scott δεν κατάφερε να ζήσει πολύ. Πέθανε πρόωρα στα 33 του χρόνια. Είχε προλάβει να γεννηθεί στην Σκωτία, να μεταναστεύσει στην ηλικία των 6 στην Αυστραλία και να είναι ιδρυτικό μέλος και frontman, των θρυλικών AC/DC από το 1974 μέχρι και το 1980.

Κατάφερε να μας χαρίσει αρκετά τραγούδια, όπως το Highway to hell». Η φωνή του ήταν τόσο χαρακτηριστική, που μετά τον θάνατό του, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος έκαναν οντισιόν με κριτήριο η φωνή να μοιάζει με εκείνη του Bon Scott. Και ευτυχώς βρήκαν τον Brian Johnson, που συνέχισε να τραγουδά με αυτή την hard rock φωνή γεμάτη από γρέζι.

https://loudwire.com/acdc-bon-scott-letter-auction/

@loudwire.com

Ο θάνατος του Bon Scott ήταν παράξενος από την αρχή. Όσο περνούσαν τα χρόνια γινόταν ακόμα περισσότερο. Όσο δηλαδή τα νέα στοιχεία έρχονταν στο φως της δημοσιότητας. Τον Φεβρουάριο του 1980, βρισκόταν στο Λονδίνο μαζί με το συγκρότημα. Μετά από μια επίσκεψη σε ένα κλαμπ, ο φίλος του Alistair Kinnear, τον άφησε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο. Το επόμενο πρωί ήταν νεκρός, με τον Kinnear να ισχυρίζεται οτι τον βρήκε το επόμενο απόγευμα και τον μετέφερσ στο νοσκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η επίσημη αιτία θανάτου ήταν «δηλητηρίαση από αλκοόλ», ενώ όλοι ήταν σίγουροι πως ο Scott έχασε την ζωή του από αναρρόφηση.

Ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2017 και ξανά με νέα στοιχεία το 2018, τα λέει κάπως διαφορετικά. Ο κιθαρίστας των UFO ισχυρίζεται πως είχε μάθει το ίδιο πρωί από έναν άλλο φίλο του του Scott, τον Joe Fury, πως ήταν νεκρός. Ώρες πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Είπε μάλιστα πως ήταν μαζί το προηγούμενο βράδυ, όταν ο Scott έφυγε από το διαμέρισμα για να αγοράσει ηρωίνη. Και δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Ίσως λοιπόν ο θάνατός του να μην οφείλεται στο αλκοόλ, αλλά στην υπερβολική δόση ηρωίνης. Που ήταν αυτή που προκάλεσε την αναρρόφηση. Μάλιστα το βιβλίο με τίτλο «Bon: The Last Highway - The Untold Story Of Bon Scott And AC/DC’s Back In Black» του Jesse Fink, πως όταν ο Kinnear τον άφησε στο αυτοκίνητο δεν ήταν μόνος, αλλά με άλλα δυο άτομα τα οποία έμειναν σπίτι του, όσο ο Bon Scott αφέθηκε μόνος με ότι είχε προηγηθεί, μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Έτσι, με αυτόν τον παράξενο τρόπο, ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές της ροκ, έφυγε πρόωρα. Τα υπόλοιπα μέλη των AC/DC σκέφτηκαν προς στιγμήν να τα παρατήσουν. Αλλά ο Scott δεν θα το δεχόταν ποτέ αυτό. Ούτε η οικογένειά του, που τους προέτρεψε να συνεχίσουν. Βρήκαν τον Brian Johnson και όλοι ξέρουμε την συνέχεια...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb