The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Συγκλονιστικό βίντεο: Το Μάτι και η Κινέττα λίγο πριν και λίγο μετά την καταστροφή

Η 23η Ιουλίου 2018 θα μείνει για πάντα αποτυπωμένη στην ελληνική ιστορία


Δημοσίευση ΙΟΥΛ 21, 2019

Συγκλονιστικό βίντεο: Το Μάτι και η Κινέττα λίγο πριν και λίγο μετά την καταστροφή

Ένα βίντεο που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής στο Μάτι και στην Κινέττα από τις περσινές πυρκαγιές, έφτιαξε η ομάδα του Updrones.   

Η 23η Ιουλίου 2018 θα μείνει για πάντα αποτυπωμένη στην ελληνική ιστορία για θλιβερούς λόγους. Δύο πυρκαγιές η μία από τις οποίες αποδείχθηκε θανατηφόρα. Πρώτα στην Κινέττα, η φωτιά καταστρέφει σπίτια αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν θύματα. Λίγη ώρα αργότερα, ξεσπά μια νέα εστία φωτιάς, στην ανατολική Αττική. Το Μάτι, νωρίς το απόγευμα καίγεται και 101 άνθρωποι είναι νεκροί.   

Η ομάδα του Updrones έφτιαξε ένα βίντεο με το πριν και το μετά της καταστροφής. Πλάνα από το πρωί της 23ης Ιουλίου 2018, στις 8 το πρωί, από Μάτι και Κινέττα. Τότε κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως θα μοιάζει η περιοχή το επόμενο πρωί. Έναν χρόνο μετά οι δύο περιοχές, ειδικά το Μάτι, δεν έχουν συνέλθει ακόμα.  

[ΠΗΓΗ]
Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb