The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε το νέο look ‑ Έκοψε τα μαλλιά της κοντά

Εντυπωσιακή η αλλαγή για την αγαπημένη τραγουδίστρια

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 20, 2019

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε το νέο look ‑ Έκοψε τα μαλλιά της κοντά

Τα μακριά και πλούσια μαλλιά της είναι από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εμφάνισης της Ελένης Φουρείρα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, που αυτή την περίοδο δίνει sold out συναυλίες σε Ευρώπη και Ελλάδα, έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Οπως μας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο της κούρεμα είναι ριζικά διαφορετικό καθώς πρόκειται για ένα... κοντό καρέ!

Η Ελένη Φουρέιρα βρισκόταν το απόγευμα της Παρασκευής στην παραλία για τις ανάγκες επαγγελματικής φωτογράφισης και δεν δίστασε να μας αποκαλύψει τα νέα της μαλλιά! Το κοντό καρέ αποτελεί μία από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας και το σίγουρο είναι ότι πάει περίφημα στην τραγουδίστρια, καθώς της αναδεικνύει τον όμορφο λαιμό της.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb