The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Το σοκαριστικό βίντεο από τον ωκεανό θα σας κάνει να μην ξαναπετάξετε πλαστικό

Τεράστια η μόλυνση

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΛ 03, 2019

Το σοκαριστικό βίντεο από τον ωκεανό θα σας κάνει να μην ξαναπετάξετε πλαστικό

Η ομάδα του Ocean Voyages Institute κατάφερε να αφαιρέσει πάνω από 40 τόνους πλαστικού από τον Ειρηνικό Ωκεανό στο "μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένος καθαρισμό ωκεανών μέχρι σήμερα" στο Great Patch Garbage Garbage.

Χρησιμοποιώντας δορυφορική τεχνολογία και drones το πλήρωμα μάζεψε δεκάδες χιλιάδες απορρίμματα, συμπεριλαμβανομένων των μπουκαλιών, απορρυπαντικών, πλαστικών επίπλων και παιδικών παιχνιδιών. Επιπλέον συγκέντρωσαν δυο "δίχτυα φάντασμα" (μεγάλα δίχτυα από νάιλον ή πολυπροπυλένιο που μετακινούνται και συσσωρεύουν πλαστικά υπολείμματα) 5 και 8 τόνων αντίστοιχα.

Η ομάδα δήλωσε με ανησυχία ότι η ποσότητα του πλαστικού στον ωκεανό είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι πιστεύαμε και οτι όλη η δουλεία τους είναι ελάχιστη μπροστά στο μέγεθος της μόλυνσης.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb