The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Cardi B: Κάνει τρίο, κυκλοφορεί γuμνή και... σκοτώνει

Η Cardi B προκαλεί...


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 28, 2019

Cardi B: Κάνει τρίο, κυκλοφορεί γuμνή και... σκοτώνει

Το όνομά της είναι συνώνυμο με την πρόκληση και την υπερβολή. Ο λόγος για τη διάσημη ράπερ από το Μπρονξ Cardi Β η οποία αν και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις βίαιου περιστατικού που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2018 σε στριπ κλαμπ της Νέας Υόρκης φαίνεται να μοιάζει ασταμάτητη.

Η νεαρή τραγουδίστρια πριν από λίγες μέρες είχε δώσει το ακουστικό κομμάτι οτυ νέου της τραγουδιού με τίτλο «Press» και τώρα κυκλοφόρησε και το νέο βίντεο κλιπ που ντύνει το τραγούδι της στο οποίο εμφανίζεται εντελώς γuμνή.

Στο βίντεο κλιπ του «Press», βλέπουμε την ίδια να κάνει τρίο με έναν άντρα και μια γυναίκα και στη συνέχεια να πυροβολεί όποιον παρίσταται και να μεταβαίνει στο δικαστήριο. Στο τέλος του κλιπ, τελικά καταφέρνει να αποδράσει, αφού τίποτα δεν μπορεί να φράξει το δρόμο της ελευθερίας της και, αφού η ίδια έχει «θερίσει» τις χορεύτριές της στη φυλακή, η Cardi B συνεχίζει να τραγουδά.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb