The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Παρουσιάστρια αποχωρεί από τον Alpha μετά από 6 χρόνια

Παρελθόν για τον Alpha η όμορφη καστανή


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 27, 2019

Παρουσιάστρια αποχωρεί από τον Alpha μετά από 6 χρόνια

Παρελθόν για τον Alpha αποτελεί από σήμερα η Ελένη Τσολάκη, με ένα ενδεχόμενο, ωστόσο, οι δρόμοι τους να ξανασυναντηθούν στο μέλλον. Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Zappit η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι λύθηκε.

Το «διαζύγιο» ήταν συναινετικό και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Εξάλλου, η Ελένη Τσολάκη θεωρεί τον Alpha οικογένεια της, ενώ και το κανάλι, το οποίο διέκρινε από την πρώτη στιγμή το ταλέντο της, τής εμπιστεύθηκε αρκετά project. Η Ελένη από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα χάρισε πολλά χαμόγελα στον σταθμό, αλλά πλέον έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει σε νέες επαγγελματικές επιλογές.

H πόρτα του Alpha παραμένει ανοιχτή για την Ελένη Τσολάκη και μελλοντικά, αν βρεθεί η κατάλληλη πρόταση και η κατάλληλη στιγμή, δεν αποκλείεται να δούμε μια νέα -μεταξύ τους- συνεργασία.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb