The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μύκονος: «Μάγεψε» τον αντρικό πληθυσμό με το αποκαλuπτικό μπούστο της

Στο πέρασμα της όλοι παραμιλούν...


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 18, 2019

Μύκονος: «Μάγεψε» τον αντρικό πληθυσμό με το αποκαλuπτικό μπούστο της

Στο νησί των ανέμων μαυρισμένη και απίστευτα σέξι η δίμετρη καλλονή, Ιωάννα Τούνη, μ’ ένα μικροσκοπικό φλούο μπικινάκι ξεσήκωσε τη φαντασία όλων των θαυμαστών της που δε σταμάτησαν να την απολαμβάνουν και να της κάνουν φιλοφρονήσεις. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρίσκεται στη Μύκονο και ξέρει να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη!

Το μαγιό της αναδεικνύει τις υπέροχα γυμνασμένες καμπύλες της και την καuτή της πίσω όψη δίνοντας τροφή για φαντασιώσεις στον ανδρικό πληθυσμό.

Η σοκολατένια επιδερμίδα της και τα μακριά ξανθά της μαλλιά κάνουν την εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης καθώς στο πέρασμά της όλοι παραμιλούν.

«No filters. Just my fav @bubblegun_world bikini», έγραψε στην σχετική λεζάντα στην δημοσίευση που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🥑No filters. Just my fav @bubblegun_world bikini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb