The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πώς ένα λιοντάρι, μια αρκούδα και μια τίγρης έγιναν αχώριστοι φίλοι

Για όλη τους τη ζωή


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 16, 2019

Πώς ένα λιοντάρι, μια αρκούδα και μια τίγρης έγιναν αχώριστοι φίλοι
@youtube.gr

Το 2001 η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι ενός εμπόρου ναρκωτικών. Όταν άνοιξαν την πόρτα του υπογείου αντίκρισαν κάτι που δεν περίμεναν ποτέ.

Εκεί βρίσκονταν ένα λιοντάρι, μια αρκούδα και μια τίγρης. Μεταφέρθηκαν αμέσως στο καταφύγιο ζώων Noah’s Ark, όπου τους έδωσαν τα ονόματα Λίο, Μπαλού και Σιρχάν αντίστοιχα.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο καταφύγιο έδειξαν πως μοιράζονται έναν δυνατό δεσμό φιλίας, και τίποτα δεν μπορούσε να την σπάσει, παρά μόνο ο θάνατος.

Τα ζώα είχαν μολυνθεί, το καθένα σε διαφορετικά σημεία του σώματος. Σώθηκαν όμως. Και μιας και ήταν όλα νεαρά σε ηλικία, συνέχισαν να ζουν μαζί στο καταφύγιο όπου καθημερινά έπαιζαν κι έτρωγαν μαζί, τρίβοντας συχνά τρυφερά τα κεφάλια τους.

https://www.abc.net.au/news/2016-03-04/bear-lion-and-tiger-make-an-affectionate,-gentle-family/7222462

@abc.net.au

«Πριν φτάσουν στην σeξουαλική ωρίμανση, τα ζώα πολλές φορές μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικούς δεσμούς με άλλα είδη ζώων», είχε δηλώσει το 2016 η διευθύντρια του καταφυγίου Allison Hedgecoth.

Η κοινή εμπειρία των άθλιων συνθηκών κάτω από τις οποίες κρατούνταν στο υπόγειο όπου και βρέθηκαν ίσως να δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο τον δεσμό τους. Για 15 χρόνια ήταν αχώριστοι.

Το 2016, το Λιοντάρι «έφυγε» πρώτο, με το καταφύγιο να ανακοινώνει ότι οι φίλοι του ήταν εκεί για να του πουν αντίο. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η τίγρης άφησε την τελευταία της πνοή, με την αρκούδα να είναι ακριβώς δίπλα της. Μια δυνατή φιλία, που ονομάστηκε «BLT» (Bear, Lion, Tiger), κράτησε για χρόνια, με τα τρία ζώα να γίνονται μια οικογένεια. Αχώριστοι φίλοι για όλη τους την ζωή…

https://sharesloth.com/bear-lion-tiger-saved-drug-dealers-friends/

@sharesloth.com

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb