The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε με μαγιό στη Μύκονο

Η μητέρα της «μαύρης γαζέλας» της μόδας το τόλμησε σε ηλικία 67 ετών


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 11, 2019

Η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε με μαγιό στη Μύκονο

Τη φράση «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» επιβεβαίωσε η μητέρα της Ναόμι Κάμπελ.

Η 67χρονη πρώην χορεύτρια Βαλερι Μορίς-Κάμπελ πόζαρε μέχρι και με μαγιό για λογαριασμό της εταιρειάς ρούχων JD Williams.

Η φωτογράφιση έγινε, μάλιστα, στη Μύκονο με την μητέρα της Νάομι Κάμπελ να δείχνει από πού πήρε τα γονίδιά της η αποκαλούμενη «μαύρη γαζέλα» της μόδας.

«Τώρα έφτασε η στιγμή στη ζωή μου για να σκεφτώ καλύτερα τον εαυτό μου και να κάνω ό,τι θέλω. Οπότε η απάντησή μου όταν μου πρότειναν φωτογράφιση με μαγιό ήταν: Γιατί όχι;» εξήγησε το σκεπτικό της η 67χρονη.

«Το να μεγαλώνεις δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκεπάζεσαι όταν βρίσκεται στην παραλία ή σε διακοπές - για μένα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη και την αίσθηση άνεσης με το πώς νιώθεις και φαίνεσαι» πρόσθεσε.

Όσο για το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της η ίδια το απέδωσε στο ότι πάει τριες φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο στο οποίο, μεταξύ άλλων, κάνει πιλάτες και βάρη.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb