The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το... δολοφονικό βλέμμα της Beyonce στη γυναίκα που μίλησε με τον Jay‑Z

Όπως ήταν φυσικό έγινε viral


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 07, 2019

«Πέτρα του σκανδάλου» η σύζυγος του ιδιοκτήτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς - Υποστηρίζει ότι δέχεται πλέον απειλές θανάτου

Μπορεί ο τρίτος τελικός των Ράπτορς με τους αγωνιστικά να ξεχώρισε για το «break» των Καναδών και την εξωπραγματική εμφάνιση του Στεφ Κάρι που πέτυχε 47 πόντους, άλλη ήταν η σκηνή, ωστόσο, που ξεχώρισε για όσους δεν δίνουν σημασία στο τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πρωταγωνίστρια η Beyonce η οποία έριξε ένα «δολοφονικό βλέμμα» σε μια γυναίκα που... τόλμησε να πιάσει ψιλή κουβέντα με τον σύζυγό της Jay-Z μπροστά στα μάτια της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που απαθανάτισε η κάμερα, η Beyonce αν και αρχικά χαμογελάει, γρήγορα αλλάζει διάθεση και το βλέμμα της παγώνει.

Για να κάνει, δε, πιο ξεκάθαρη την ενόχλησή της, η 37χρονη τραγουδίστρια στο τέλος φρόντισε να σπρώξει διακριτικά την «αντίζηλό» της.

Η «πέτρα του σκανδάλου» δεν ήταν άλλη από τη σύζυγο του ιδιοκτήτη των Warriors, η οποία - μετά το σάλο που έγινε στο Twitter για την αντίδραση της Beyonce - καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα bullying υποστηρίζοντας ότι ορισμένοι έφτασαν στο σημείο μέχρι και να την απειλήσουν με θανάτο.

Η Nicole Curran εξήγησε ότι το διάσημο ζευγάρι των τραγουδιστών ήταν καλεσμένοι του συζύγου της για τον τρίτο τελικό του ΝΒΑ. Η 50χρονη υποστήριξε, επίσης, ότι το μόνο που έκανε ήταν να προσφέρει ένα ποτό στον Jay-Z και ότι ο λόγος που έσκυψε προς το μέρος του, μπροστά στην Beyonce, ήταν γιατί δεν άκουγε τι της έλεγε.

Η Nicole Curran δήλωσε, μάλιστα, στην Daily Mail ότι οι επιθέσεις ήταν τόσο έντονες ώστε υποχρεώθηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb