The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Ζώζα Μεταξά απαντά στην φωτογραφία της Κόνι

Σάλος έχει ξεκινήσει από εχθές στα social media


Δημοσίευση ΙΟΥΝ 06, 2019

Η Ζώζα Μεταξά απαντά στην φωτογραφία της Κόνι

Η Ζώζα Μεταξά θέλησε να πάρει θέση και να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που κάποιοι κάνουν στην κόρη της, Κόνι Μεταξά, η οποία πρόσφατα δέχθηκε report στο Instagram για μία σέξι φωτογραφία της. Μία χρήστης του Instagram έγραψε ως σχόλιο για την Κόνι πως σύντομα θα κάνει και ταινία πορνό και ότι δεν ειναι ωραίο μία όμορφη κοπέλα να μην κρατάει ηθική στάση στα social media.

Στο σχόλιο της έγραψε επίσης πως η Κόνι παίρνει παράδειγμα από τη μητέρα της η οποία αν και 55 ετών προβάλλει συνέχεια το ημίγυμνο κορμί της. Η Ζώζα Μεταξά δεν άφησε το σχόλιο να πέσει κάτω και απάντησε κατάλληλα.

Δείτε παρακάτω τον... διάλογο τους:



Πρίν λίγες ημέρες η Κόνι Μεταξά ξέσπασε στο Instagram όταν κάποιοι followers της έκαναν report για να κατέβει μία σέξι εικόνα της. Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή γι’ακόμη μια φορά δημοσίευσε μια άκρως σέξι φωτογραφία στα social media, δείχνοντας το πλούσιο μπούστο της.

Φυσικά τα σχόλια έπεσαν «βροχή», τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Η αλήθεια είναι ότι η Κόνι Μεταξά δέχεται καθημερινά δεκάδες σχόλια για την εμφάνισή της, από αγνώστους που σχολιάζουν τι φοράει και πως ποζάρει. Λίγο αφότου ανέβασε το καυτό στιγμιότυπο, οι followers της έκαναν report με συνέπεια το Instagram να «κατεβάσει» τη φωτογραφία. Η Κόνι την ανέβασε ξανά έχοντας κρύψει το επίμαχο σημείο με το εξής μήνυμα: «I love haters!». Μάλιστα, λίγο μετά με νέα ανάρτησή της στα Instagram Stories έστειλε το δικό της μήνυμα σε… όσους της έκαναν report!

Η φωτογραφία που ανέβασε αρχικά και της έκαναν report:

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb