The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Εκτός από τις drag queens υπάρχουν και οι drag kings

Γυναίκες με μουστάκια και κοστούμια

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 18, 2019

Εκτός από τις drag queens υπάρχουν και οι drag kings

Έχετε σίγουρα δει drag queens, άντρες δηλαδή, ντυμένους με υπέροχα φορέματα και έντονο βάψιμο.

Υπάρχουν όμως και ορισμένοι άνθρωποι που προσπαθούν να συνδέσουν το κίνημα των drag queens και των drag kings με τη διαταραχή φύλου, όμως για τις γυναίκες αυτές όλο αυτό αποτελεί μια άλλη πτυχή του εαυτού τους, κάτι σαν alter ego.

Όλοι οι ανδρικοί χαρακτήρες των γυναικών αυτών έχουν το δικό τους όνομα, ενώ για κάποιες η μεταμόρφωση στο αντίθετο φύλο έγινε ενστικτωδώς, σε μικρή ηλικία. Οι εμφανίσεις τους είναι σeξι, τρελές και διασκεδαστικές, χρησιμοποιώντας τραγούδια, χορό και αστεία για να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα.

"Η οπτική πλευρά του να είναι κανείς drag king είναι πολλά περισσότερα από απλά τα ρούχα που επιλέγετε" λένε. "Μερικές φορές είναι ωραίο να γίνεσαι αυτό που θεωρείς ελκυστικό στην αρρενωπότητα και αυτό μπορεί επίσης να σε κάνει να νιώσεις σeξι".

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb