The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πέταξε το τρίποδο από γέφυρα και καρφώθηκε στο παρμπρίζ διερχόμενου αυτοκινήτου

Προσγειώθηκε στο στήθος του οδηγού


Δημοσίευση ΜΑΙ 20, 2019

Πέταξε το τρίποδο από γέφυρα και καρφώθηκε στο παρμπρίζ διερχόμενου αυτοκινήτου

Η αστυνομία του Σακραμέντο συνέλαβε έναν άνδρα ο οποίος βρισκόταν επάνω σε μια γέφυρα. Ο άνδρας βαστούσε ένα βαρύ μεταλλικό τρίποδο, μυτερό στις άκρες, το οποίο είχε κλέψει νωρίτερα από ένα γραφείο μεταφορών.

Ο άνδρας περίμενε να περάσουν τα αυτοκίνητα και τότε εκσφενδόνισε το τρίποδο.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε κάτω από τη γέφυρα ο βετεράνος του πολέμου του Κόλπου Τομ Πέιτζ ο οποίος κατευθυνόταν στο διεθνές αεροδρόμιο του Σακραμέντο.

Δίχως να καταλάβει τι έχει συμβεί είδε το μεταλικό τρίποδο να σπάει το τζάμι του και να καρφώνεται σχεδόν στον πνεύμονα του. Με περίσσια ψυχραιμία όμως κατάφερε να μη χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να το πάει δεξιά και αργά να πατήσει φρένο. Τότε τηλεφώνησε και στην αστυνομία η οποία εκτός από τα περιπολικά, έστειλε και ασθενοφόρα στο σημείο.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη. Πρόκειται για έναν άνδρα 32 ετών ο οποίος κατά το παρελθόν, δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Οι κατηγορία που βαραίνει τον 32χρονο άνδρα είναι βαριά. Απόπειρα ανθρωποκτονίας από δόλο.

Ο Πέιτζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο UC Davis, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν 4 σπασμένα πλευρά. Ήταν τυχερός γιατί το μέταλλο καρφώθηκε λίγα χιλιοστά κοντά στον πνεύμονα του και επέζησε.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb