The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πως είναι να κάνεις ποδήλατο σε ένα βυθισμένο μονοπάτι;

Μια πανέμορφη διαδρομή


Δημοσίευση ΜΑΙ 19, 2019

Πως είναι να κάνεις ποδήλατο σε ένα βυθισμένο μονοπάτι;
@amusingplanet.com

Στο Λιμβούργο του Βελγίου, μπορείς να απολαύσεις την λίμνη στο πάρκο De Wijers κάτω από την στάθμη της και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να βραχείς. Κάνοντας ποδήλατο. Πως γίνεται αυτό;

Η τοπική κοινότητα δεν θέλησε να αφήσει τους τουρίστες να απολαμβάνουν την λίμνη με πιο… παραδοσιακούς τρόπους, περιμετρικά ή πάνω από μια υπερυψωμένη γέφυρα. Έτσι αποφάσισε να κατασκευάσει έναν ποδηλατόδρομο που βρίσκεται κάτω από την επιφάνειά της, κόβοντας την κυριολεκτικά στην μέση.

Έχει μήκος 212 μέτρων και πρόκειται για μια κατασκευή σκυροδέματος. Οι ποδηλάτες βρίσκονται στο ίδιο ύψος με την στάθμη της λίμνης όσο απολαμβάνουν την διαδρομή και συγχρόνως δεν βρέχονται αφού τους προστατεύουν τα υπερυψωμένα τειχώματα.

Η ιδέα έγινε πράξη το 2016, με τίτλο «Ποδηλασία Μέσα από το Νερό», το Λιμβούργο απέκτησε μια ακόμη διαδρομή με ποδήλατο, παραμένοντας πένας παράδεισος για ντόπιους και επισκέπτες ποδηλάτες.

http://time.com/collection/worlds-greatest-places-2018/5366664/cycling-through-water-genk-belgium/

@time.com

https://www.amazingplaces.com/belgium/ride-bike-through-pond-bokrijk/

@amazingplaces.com

http://cyclingthroughwater.com/

@cyclingthroughwater.com

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb