The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η άγνωστη μπίρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο

Κατά πάσα πιθανότητα δεν την έχεις πιει, όμως είναι ανάρπαστη σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα


Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2019

Η άγνωστη μπίρα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο

Υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να μην έχεις ακούσει ποτέ ξανά το όνομα της στην ζωή σου, αυτή η μπίρα όμως έχει καταφέρει να κάνει παγκόσμια επιτυχία και να πωλείται σαν τρελή.

Ο λόγος για την μπίρα Snow, η οποία έρχεται από την Κίνα και σύμφωνα με τα σχόλια του Rate Beer χαρακτηρίζεται από μια λεπτή και ανθρακούχα γεύση. Παράγεται από τις εταιρείες SABMiller και την China Resources & Enterprise και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι πωλήσεις της έχουν αυξηθεί κατά 573% από το 2005. Επιπλέον, κατείχε την 11η θέση σε πωλήσεις παγκοσμίως σύμφωνα με το Bloomberg. Πλέον δε κατέχει το 5,4% της αγοράς σε όλον τον πλανήτη.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που κατάφερε να κάνει αυτήν την μπίρα πρώτη πέραν από την ωραία γεύση της, είναι και η τιμή της η οποία είναι πολύ χαμηλή. Πιο συγκεκριμένα, ένα λίτρο μπίρας Snow κοστίζει γύρω στο 1 δολάριο. 

Σε περίπτωση λοιπόν που ακούσεις για την μπίρα Snow, τώρα ξέρεις πόσο δημοφιλής είναι στον εξωτερικό, αλλά γνωρίζεις και για τα τρελά κέρδη που αποφέρει στις εταιρείες παρασκευής της.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb