The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σεβίλλη: Ο ταυρομάχος που σκουπίζει τα δάκρυα του ταύρου πριν τον σκοτώσει

Φιλοζωικές και χρήστες του διαδικτύου τον χαρακτήρισαν σαδιστή και υποκριτή

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 13, 2019

Σεβίλλη: Ο ταυρομάχος που σκουπίζει τα δάκρυα του ταύρου πριν τον σκοτώσει

Ένα βίντεο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες. Βρισκόμαστε στη Σεβίλλη, όπου σε μία ασφυκτικά γεμάτη αρένα βρίσκεται ένας ταυρομάχος και ο ταύρος. Ο ματαδόρ Μοράντε δε λα Πουέμπλα στέκεται απέναντι στο ζώο και σε κάποια στιγμή βγάζει ένα χαρτομάντιλο από την τσέπη του.

Σκουπίζει τα ματωμένα δάκρυα που τρέχουν από τα μάτια του τραυματισμένου ζώου. Στη συνέχεια, ο ταυρομάχος αποτελείωσε το άτυχο ζώο μπροστά στα μάτια των θεατών στην Ισπανία, σε ένα ακόμη επεισόδιο που προκαλεί την αντίδραση πολιτών ενάντια στην παράδοση της ταυρομαχίας.

Οι αντιδράσεις, ωστόσο, υπήρξαν ποικίλες. Οι λάτρεις των ταυρομαχιών έκαναν λόγο για μία κίνηση σεβασμού προς το ζώο από τον ταυρομάχο. Αντιθέτως, χρήστες του διαδικτύου και μέλη φιλοζωικών οργανώσεων καταδίκασαν το περιστατικό.

«Μόνο ένας κακότροπος και διεστραμμένος νους θα μπορούσε να βασανίζει ένα ζώο ώσπου το αίμα του να τρέχει μέχρι τα πόδια του και στη συνέχεια να σκουπίζει το κεφάλι του με χαρτομάντηλο» δηλώνει εξοργισμένη η Σίλβια Μπαρκέρο Νογκάλες, ηγέτης του ισπανικού κόμματος κατά της κακοποίησης των ζώων.

«Ο ματαδόρ είναι απλά αηδιαστικός για την έλλειψη συμπόνιας που τον διακρίνει. Να σταματήσουν τώρα οι ταυρομαχίες», πρόσθεσε. Μάλιστα, ο ταυρομάχος χαρακτηρίστηκε σαδιστής, ψυχοπαθής και υποκριτής από μεγάλη μερίδα των χρηστών του διαδικτύου, καθώς αποτελείωσε λίγα λεπτά μετά τον ταύρο.

Ο Δε λα Πουέμπλα δεν είναι ο πρώτος που έχει κάνει μία τέτοια κίνηση, καθώς κι άλλοι διάσημοι ταυρομάχοι έχουν κάτι κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, όπως ο Χοσέ Γκόμεζ Ορτέγα.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb