The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τέλος για μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του Alpha

Αν και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις


Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2019

Τέλος για μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του Alpha

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά  η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε φέτος το «Σόι σου» να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους. Έτσι η σειρά που για πέντε σεζόν σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές με το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες τα στελέχη του ALPHA έχουν συναντηθεί με κάποιους από τους συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, για να συζητήσουν για καινούργια συνεργασία.

Πάντως αξίζει να αναφέρω ότι η ίδια διοίκηση ήθελε πέρυσι τέτοιο καιρό να «κόψει» την άλλη πολύ καλή σειρά τους, τη «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά τελικά παρενέβη πολύ… πάρα πολύ… μα πάρα πάρα πολύ υψηλός αξιωματούχος του σταθμού για να δοθεί το «πράσινο φως» και για τη φετινή σεζόν.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb