The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η 18χρονη που απολαμβάνει να κάνει ποpνό και εξηγεί το γιατί

Το τολμηρό προφίλ της δημοσιεύτηκε σε σχολική εφημερίδα


Δημοσίευση ΜΑΙ 08, 2019

Η 18χρονη που απολαμβάνει να κάνει ποpνό και εξηγεί το γιατί

Την εργασία της στη βιομηχανία του ποpνό υπερασπίζεται μία 18χρονη από την Καλιφόρνια, όταν το τολμηρό προφίλ της δημοσιεύτηκε σε σχολική εφημερίδα.

Η τελειόφοιτη του Λυκείου Μπεαρ Κριν της Καλιφόρνια, Cailtin Fink, μιλώντας στο CBS13, υπερασπίστηκε το αμφιλεγόμενο άρθρο τονίζοντας ότι η καριέρα που επιδιώκει στην ποpνογραφία δεν είναι θέμα «ταμπού».

Το άρθρο σχετικά με τη δραστηριότητα της 18χρονης μαθήτριας έχει τίτλο «Ριψοκίνδυνες δουλειές: Ξεκινώντας καριέρα στη βιομηχανία του ενήλικου θεάματος», δημοσιεύτηκε την περασμένη Παρασκευή.

«Οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία ενήλικου θεάματος δεν είναι αντικείμενα, είναι άνθρωποι, έχουν αισθήματα, έχουν στόχους, έχουν κίνητρα» υποστήριξε η 18χρονη.

Η 18χρονη έφυγε από το σπίτι της στην Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και αποφάσισε να στραφεί στο ποpνό. Άρχισε να πουλάει γuμνές φωτογραφίες της και κερδίζει 475 δολάρια την ώρα.

«Όταν άρχισα να πουλάω, ήταν απλώς χρήματα, αλλά μετά μου άρεσε η προσοχή που κέρδιζα. Μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη. Το απολάμβανα γιατί με έκανε να αισθάνομαι όμορφα με τον εαυτό μου» τόνισε η μαθήτρια, η οποία σύντομα προσέλαβε ατζέντη για να συμμετέχει σε επαγγελματικές σκηνές στο ρornhub.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb