The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ιερέας εξορίστηκε λόγω της «Μις Αισθησιακής» συζύγου του


Δημοσίευση ΑΠΡ 15, 2019

Ιερέας εξορίστηκε λόγω της «Μις Αισθησιακής» συζύγου του

Ενας ορθόδοξος ιερέας στην Ρωσίας πήρε δυσμενή μετάθεση σε απομακρυσμένο μικρό χωριό, επειδή η σύζυγός του συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής.

Η Οκσάνα Ζότοβα, ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής στην πόλη Μαγκνιτογκόρσκ κέρδισε τον τίτλο «Μις Αισθησιακή», όμως δεν φανταζόταν πως αυτό θα προκαλούσε πρόβλημα στο σύζυγό της.

Μόλις έγινε γνωστή η συμμετοχή της στα καλλιστεία, ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αρχές της τοπικής Μητρόπολης αντέδρασαν, απομακρύνοντας τον Σεργκέι Ζότοφ απολύθηκε από τη θέση του στο Καθεδρικό Ναό της Ανάληψης του Χριστού στο Μαγκνιτόγκορσκ.

Τώρα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά του σε ένα χωριό 65 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, με πληθυσμό μόλις 4.000 κατοίκους.

Ο αρχιερέας και πρόεδρος του επισκοπικού δικαστηρίου, δήλωσε ότι «είναι μεγάλη αμαρτία όταν η σύζυγος ενός ιερέα εκθέτει τον εαυτό της για επίδειξη».

Από την πλευρά του, ο πατέρας Σεργκέι παραδέχθηκε ότι έκανε ένα λάθος και περιέγραψε την απόσπαση του ως «μια πολύ ελεήνη τιμωρία».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb