The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Είναι μόλις 2 χρονών και οι πίνακες της αξίζουν μια περιουσία

Έχουν πωληθεί για πάνω από 60.000 ευρώ


Δημοσίευση ΑΠΡ 15, 2019

Είναι μόλις 2 χρονών και οι πίνακες της αξίζουν μια περιουσία

Η Lola June μπορεί να φοράει ακόμα πάνες και να μην καταλαβαίνει καν την αξία του χρήματος αλλά τα έργα της πωλούνται για χιλιάδες δολάρια στην αγορά τέχνης της Νέας Υόρκης.

Οι δεξιότητες της Lola στο χρώματα και την σύνθεση ανακαλύφθηκαν από έναν από τους φίλους της μητέρας της τον Javier, ο οποίος παρουσίασε τα έργα της στην Anita Durst, ιδιοκτήτη της γκαλερί Chashama στη Νέα Υόρκη. Η Durst μόλις τα είδε ήξερε ότι η τέχνη της Lola θα πωλούσε και άρχισε να οργανώνει την πρώτη της έκθεση η οποία έγινε πριν μερικές εβδομάδες με τον τίτλο "Hope".

Ο επιμελητής της παράστασης, Pajtim Osmanaj, δήλωσε ότι ελπίζει να δείξει στους ανθρώπους "πόσο καθαρή και απλή μπορεί να είναι η τέχνη" "Πιστεύω ότι δεν είναι πάντα απαραίτητο να έχουμε χρόνια εμπειρίας για να δημιουργήσουμε", πρόσθεσε. "Με την τέχνη της Lola θέλω να δημιουργήσω μια παράσταση που κάνει τους ανθρώπους να αμφισβητούν τον εαυτό τους και τη διαφορά μεταξύ ενός ζωγράφου και ενός μικρού παιδιού".

Η Lucille Javier, η μητέρα της 2χρονης Lola June, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τo ταλέντο της κόρης της και παραδέχεται ότι έχει πετάξει έργα της που κοστίζουν μια μικρή περιουσία. Κάτι που είναι λογικό αφού υπολογίζεται ότι τα έργα της μικρής Lola June έχουν πωληθεί για πάνω από 60.000 ευρώ.

Δείτε το video: 

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb