SKIN CARE

Μάθε τα μυστικά των γυναικών που μυρίζουν πάντα όμορφα

Αυτά είναι τα tips που ακολουθούν καθημερινά και δεν χάνουν την φρεσκάδα τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μάθε τα μυστικά των γυναικών που μυρίζουν πάντα όμορφα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα θα έχεις και εσύ μια φίλη που ότι και αν γίνει μυρίζει πάντα όμορφα, ακόμα και είστε έξω μαζί άπειρες ώρες ή είναι καλοκαίρι και πεθαίνετε από τη ζέστη. Είναι λες και ψεκάζεται κάθε τρεις και λίγο με ένα αόρατο άρωμα που μάλιστα μοιάζει πολύ φυσικό.

Τι και αν κάνεις ντους συχνά ή φοράς πάντα καθαρά ρούχα που μοσχοβολούν από το μαλακτικό και πάλι δεν είναι το ίδιο με την φρεσκάδα που αποπνέει εκείνη η φίλη σου. Ο λόγος, διότι αυτά δεν αρκούν για να σου χαρίσουν την ωραία μυρωδιά που θέλεις να κουβαλάς παντού και πάντα.

Διάβασε παρακάτω τα βασικά tips που ακολουθούν όλες εκείνες οι γυναίκες που μυρίζουν πάντα όμορφα και επιτέλους ανακάλυψε το μυστικό που θα σου δώσει άλλον αέρα και άνεση στις κινήσεις σου, χειμώνα - καλοκαίρι.

Σταμάτα να μπερδεύεις διαφορετικές μυρωδιές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δηλαδή, το να λούζεσαι με σαμπουάν καρύδας, να χρησιμοποιείς αφρόλουτρο ροδάκινο, κρέμα σώματος βανύλια, μια κολόνια άσχετη κλπ αντί να σε κάνει να μυρίζεις όμορφα θα σε κάνει να μυρίζεις σαλάτα στην κυριολεξία. Προτίμησε προϊόντα που έχουν την ίδια μυρωδιά ή παρόμοια.

Εγκλώβισε τη μυρωδιά

Για να κλειδώσεις τη μυρωδιά στο δέρμα σου, εφάρμοσε τα προϊόντα περιποίησης και το άρωμα σου σε νωπό δέρμα και όχι σκουπισμένο ή στεγνό. Θα ήταν ακόμα καλύτερο δε αν μπορούσες να βάλεις στενά ρούχα, όπως πχ ένα καλσόν ή κολάν ώστε η ενυδατική στα πόδια σου να κάνει θαύματα.

Για έξτρα μυρωδάτα μαλλιά

Αφού λουστείς, άπλωσε στα βρεγμένα σου μαλλιά τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς και στέγνωσε τα ελαφρώς. Στη συνέχεια πλέξτα χαλαρά ή πιάστα σε κότσο και κράτησε τα έτσι για λίγες ώρες. Όταν τα λύσεις το άρωμα τους θα ξεχυθεί στον χώρο και θα εντυπωσιάσεις τους πάντες.

«Στρώματα» αρώματος

Αν έχεις καταλήξει στη μυρωδιά που σου αρέσει και κάθεται καλά πάνω στο δέρμα σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιείς προϊόντα με διαφορετικές υφές που έχουν την ίδια μυρωδιά. Δηλαδή ένα λάδι που μπαίνει πριν την κρέμα σώματος και αυτό δημιουργεί στρώσεις αρώματος που διαρκούν ολόκληρη τη μέρα.

Σωστή εφαρμογή αρώματος

Οι καρποί κατά γενικό κανόνα είναι το βασικό σημείο εφαρμογής αρώματος, αλλά και γενικά τα σημεία με δυνατό σφυγμό και οι κλειδώσεις είναι το ίδιο κατάλληλα για αυτήν την διαδικασία.

«Σφράγισε» το άρωμα με baby oil ή λίγη βαζελίνη

Πριν αρωματίσεις τα σημεία που θέλεις, άπλωσε λίγο baby oil χωρίς άρωμα ή λίγη βαζελίνη επάνω τους και έτσι θα καταφέρεις να αιχμαλωτήσεις την διάρκεια ζωής του αρώματος σου.

Μην τρίβεις τους καρπούς σου

Είναι δεύτερη φύση του ανθρώπου να τρίβει τους καρπούς του τον έναν με τον άλλον αφού τους ψεκάσει με άρωμα, ωστόσο είναι μια συνήθεια που αντενδείκνυται αν θέλεις η μυρωδιά να κρατήσει για ώρα. Το τρίψιμο θα «σπάσει» το πρώτο κύμα μυρωδιάς του αρώματος μειώνοντας έτσι τον χρόνο ζωής του, όπως λένε οι ειδικοί.

Αιθέρια έλαια στη βούρτσα

Αν δεν έχεις σγουρά μαλλιά, τότε πιθανότατα τα βουρτσίζεις καθημερινά πριν φύγεις απ’ το σπίτι. Κάνε τη μυρωδιά τους ακαταμάχητη, προσθέτοντας στην βούρτσα σας λίγες σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο και χτενίσου όπως θα έκανες κάθε άλλη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 287 / position2: 852
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb