The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η απάντηση του Βούλγαρου μποξέρ για το φιλί στη δημοσιογράφο

Ποια υποστηρίζει ότι είναι η σχέση τους


Δημοσίευση ΜΑΡ 26, 2019

Η απάντηση του Βούλγαρου μποξέρ για το φιλί στη δημοσιογράφο

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ένας Βούλγαρος μποξέρ, φίλησε στο στομα με ματωμένο πρόσωπο τη δημοσιογράφο που του έπαιρνε συνέντευξη, μετά τον αγώνα του.

Ο Κουμπράτ Πούλεφ έδινε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Τζένιφερ Ραβάλο της Vegas Sports Daily μετά τη νίκη του επί του Μπόγκνταν Ντίνου σε αγώνα στο Λας Βέγκας το βράδυ του Σαββάτου.

Στο βίντεο φαίνεται ο Πούλεφ, ο οποίος έχει ακόμα στο πρόσωπό του τα αίματα από τη μάχη στο ρινγκ με τον αντίπαλό του, να απαντά στις ερωτήσεις της Ραβάλο.

Όταν η δημοσιογράφος φτάνει στην τελευταία ερώτηση τότε ο μποξέρ της δίνει ένα φιλί στο στόμα με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της.

Η δημοσιογράφος μετά το περιστατικό δήλωσε ότι «αισθάνθηκε ντροπή» και ότι ήταν «παράξενο», ενώ ο μποξέρ ανέφερε σε μήνυμα του στα social media, ότι οι δύο τους ήταν φίλοι και μάλιστα μετά το περιστατικό ξέπασαν σε γέλια.

Το μήνυμα του Κουμπράτ Πούλεφ στο Twitter:

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb