The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η συνεργασία της Κλέλιας Ρένεση που δεν περίμενε κανείς

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Έγια Έγια»


Δημοσίευση ΜΑΡ 18, 2019

Η συνεργασία της Κλέλιας Ρένεση που δεν περίμενε κανείς

Η Κλέλια Ρένεση έκανε μια ακόμα καλλιτεχνική συνεργασία που πραγματικά δεν περίμενε κανείς. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο σήριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, τραγουδά μα΄ζι με τον… Σωκράτη Μάλαμα!

Εκείνη δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τη μουσική αφού έχει τραγουδήσει και μαζί με τον σύντροφο της Μάνου Τσάο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον έντεχνο καλλιτέχνη, έχουν συναντηθεί ξανά καλλιτεχνικά στο τραγούδι ΤΙ.ΠΟ.ΤΑ . Η ίδια έχει γράψει την μουσική και στα δύο τραγούδια!

Το τραγούδι ονομάζεται « Έγια Έγια» και το βίντεο κλιπ έχει ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Η Κλέλια Ρένεση έγραψε τους στίχους του τραγουδιού αλλά και τη μουσική μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα, απολαύστε το:

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb