The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

5 βιογραφικές ταινίες για τη ζωή διάσημων καλλιτεχνών που πρέπει να δεις

Θα σου αρέσουν όσο το Bohemian Rhapsody


Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2019

5 βιογραφικές ταινίες για τη ζωή διάσημων καλλιτεχνών που πρέπει να δεις

5 ταινίες για τη ζωή μουσικών που θα σου αρέσουν όσο το Bohemian Rhapsody και θα σου δείξουν την άλλη πλευρά της επιτυχίας!

Selena (1997)

Η ταινία Selena του 1997 αναφέρεται στη ζωή της αείμνιστης Selena Quintanilla-Perez. Η Jennifer Lopez ενσάρκωσε τη ζωή της πανέμορφης Selena που γεννήθηκε στο Τέξας, και έφτασε στην κορυφή των λάτιν charts τραγούδι το τραγούδι. 

The Runaways (2010)

Παρόλο που το The Runaways βγήκε το 2010, μας πηγαίνει πίσω στις νοσταλγικές ημέρες της δεκαετίας του '70. Οι Kristen Stewart και Dakota Fanning πρωταγωνιστούν στην ταινία ως Joan Jett και Cherie Currie που έφτιαξαν το συγκρότημα The Runaways. 

Love & Mercy (2014)

Η άγνωστη ιστορία της βασανισμένης ιδιοφυΐας πίσω από τις ηλιόλουστες μελωδίες των Beach Boys, η μετεωρική άνοδος, η εντυπωσιακή πτώση και η ανάκαμψη του πρωτοπόρου, θρυλικού ποπ σταρ, Βrian Wilson.

The Doors (1991)

Η ιστορία του Jim Morrison και του θρυλικού συγκροτήματός του, που σημάδεψαν τη δεκαετία του 60 με τη μουσική και τις σκηνικές εμφανίσεις τους.

Ray (2004)

Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ζωή του μουσικού και τραγουδιστή Ray Charles. Πρωταγωνιστεί ο Jamie Fox στον ομώνυμο ρόλο

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb