The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

43χρονος πέθανε μετά από 12ωρη εμφύτευση μαλλιών

O 43χρονος άνδρας ζήτησε τον τριπλάσιο αριθμό εμφυτευμάτων από το συνηθισμένο

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 16, 2019

43χρονος πέθανε μετά από 12ωρη εμφύτευση μαλλιών

Τραγικό τέλος είχε η επιθυμία ενός 43χρονου στην Ινδία να αποκτήσει και πάλι μαλλιά στο κεφάλι του. Ο Shrawan Kumar Chaudhary έχασε την ζωή του το Σάββατο (9/3) και ως αιτία ήταν η μαραθώνια εμφύτευση μαλλιών στην οποία είχε υποβληθεί την προηγούμενη μέρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times Of India, χωρίς να πει τίποτα στην οικογένειά του, είχε πληρώσει περίπου 6.000 ευρώ για αυτή, χωρίς να πει τίποτα στην οικογένειά του. Αν και οι οδηγίες στην χώρα είναι να μπαίνουν 2.000-3.000 εμφυτεύματα σε μία συνεδρία, ο συγκεκριμένος ζήτησε 9.000. Τρεις φορές δηλαδή παραπάνω από το προβλεπόμενο.

Έτσι, η όλη προσπάθεια ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Λίγο αφού επέστρεψε άρχισε να νιώθει δυσφορία, να μην μπορεί να αναπνεύσει και να καταπιεί, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έκαναν οτι μπορούσαν να τον σώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ο αναφυλακτικό σοκ που είχε υποστεί, του αφαίρεσε την ζωή.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό και δεν αποκλείεται αυτός που έκανε την εμφύτευση να κληθεί να λογοδοτήσει.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb