The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η θεά Cindy Crawford ποζάρει στα 53 της χωρίς ρούχα

«Επρεπε να κυκλοφορούσα έτσι συνέχεια»!


Δημοσίευση ΜΑΡ 03, 2019

Η θεά Cindy Crawford ποζάρει στα 53 της χωρίς ρούχα

Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή όλη την ώρα, αναρωτιέται στα 53 της η Cindy Crawford, το πρώην σούπερ μόντελ της δεκαετίας του '90, που ακόμα και σήμερα διατηρεί ένα εξαιρετικό κορμί.

«Κοιτάζω μερικά από τα παλιά μου εξώφυλλα στο Playboy και σκέφτομαι: Γιατί δεν κυκλοφορούσα γυμνή συνέχεια; Δεν θα ξαναγίνω νέα. Γι’ αυτό και θέλω να γιορτάσω αυτό που είμαι σήμερα», είπε η ίδια για την τελευταία της δουλειά. 

«Τριγυρνάω στην παραλία με στρινγκ; Όχι. Αλλά υπάρχει ένα μέρος όπου θέλω να αισθάνομαι όμορφα όταν είμαι γuμνή, στην ιδιωτική μου ζωή, με τον σύζυγό του (Ράντε Γκέρμπερ)», λέει ακόμα η Κρόφορντ, που είναι και μητέρα της Kaia Gerber η οποία είναι ένα από τα σούπερ μόντελς της εποχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Going au naturale for @russelljames. Congrats on the Angels in the Desert opening and the new book, Russell! #AngelsFineArtCollection

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb