The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Oscars 2019 - Μεγάλο αφιέρωμα News Room

Lady Gaga και Bradley Cooper: Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς των Όσκαρ

Συγκλονιστική ερμηνεία


Δημοσίευση ΦΕΒ 25, 2019

Lady Gaga και Bradley Cooper: Η καλύτερη στιγμή της βραδιάς των Όσκαρ

Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper σηκώθηκαν από τις θέσεις τους στην πρώτη σειρά του Dolby Theater και ανέβηκαν στη σκηνή για την πολυαναμενόμενη κοινή τους εμφάνιση στα Βραβεία της Ακαδημίας, όπου τραγούδησαν το "Shallow" από το A Star Is Born, ταινία στην οποία φυσικά και πρωταγωνιστούν.

Η Gaga έκατσε πίσω από το πιάνο, ενώ ο Κούπερ, πήρε ένα σκαμνί και τραγουδούσε εκεί, πριν πάρει θέση δίπλα από την ξανθιά σούπερ σταρ στο πιάνο.

Τελείωσαν την ερμηνεία τους, τραγουδώντας μάγουλο με μάγουλο, καθώς οι κάμερες έκαναν μία βόλτα 360 μοιρών στη σκηνή, με το event να κλείνει με τους δυο πρωταγωνιστές να κοιτάζονταi κατάματα.

Η χημεία της Gaga και του Cooper ήταν φανερή καθώς χαμογελούσαν και αγκαλιάστηκαν, όπως περπατούσαν από τη σκηνή. Αναμφισβήτητα η στιγμή της βραδιάς.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb