The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Oscars 2019 - Μεγάλο αφιέρωμα News Room

Βραβεία Oscar: H ώρα των προβλέψεων για τους νικητές ‑ Οι ελπίδες του Λάνθιμου

Η 91η απονομή των βραβείων Oscar θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 24, 2019

Βραβεία Oscar: H ώρα των προβλέψεων για τους νικητές ‑ Οι ελπίδες του Λάνθιμου

Μπήκαμε στην τελική ευθεία και λίγες ώρες μας χωρίζουν από την αυλαία της 91ης απονομής των Oscar. Το κόκκινο χαλί περιμένει καλεσμένους και υποψήφιους, ενώ οι κάλπες έχουν ήδη κλείσει από την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου. Τα 7902 μέλη της Ακαδημίας που είχαν δικαίωμα ψήφου φέτος, έδωσαν τις προτιμήσεις τους και πλεόν οι μόνοι που γνωρίζουν τα αποτελέσματα είναι οι δύο ορκωτοί λογιστές της PWC.

Το βέβαιο είναι πως η φετινή Οσκαρική περίοδος παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο “Τοπίο Στην Ομίχλη” καθώς παραδόσεις ετών έσπασαν και οι στατιστικές δεν βοηθάνε για να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις.

Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως o Γιώργος Λάνθιμος και ο Γιώργος Μαυροψαρίδης (αμφότεροι υποψήφιοι για το "The Favourite") μάλλον θα πρέπει να εξασκήσουν το ευγενικό χαμόγελο της ήττας, καθώς δύσκολα θα κερδίσουν στις κατηγορίες τους.

Από την άλλη, ο Alfonso Cuaron θα φύγει με τουλάχιστον τρία βραβεία για το "Roma" , όμως όχι σίγουρα και το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Εκεί το "Roma" θα δώσει μάχη με το "Green Book" που μοιάζει να έχει απήχηση σε ευρύτερο κοινό.

Επίσης τα τέσσερα βραβεία ερμηνείας φαίνεται να έχουν δυνατά φαβορί και δύσκολα θα δουμε εκπλήξεις. Η 91η απονομή πιθανότατα θα χαρίσει στον Spike Lee το πρώτο του Oscar (έχει ήδη ένα τιμητικό) για το σενάριο του "Blackkklansman", ενώ το Oscar τραγουδιού θα πάει στη Lady Gaga για το Shallow από το A Star Is Born.

Θα βρείτε αναλυτικές προβλέψεις για όλες τις κατηγορίες των Oscar στο υπερπλήρες αφιέρωμα του CinemaNews.gr


Η 91η απονομή των βραβείων Oscar ξεκινά στις 03.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου (ώρα Ελλάδος) και σε συνεργασία με το CinemaNews.gr θα σας μεταφέρουμε ζωντανά όσα θα συμβούν στο DolbyTheatre του Los Angeles.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb