The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Obama εναντίον ράπερ: Αν ήσασταν ΟΚ με την σeξουαλικότητά σας...

«Μπηχτή» για τα στερεότυπα που προωθούν ορισμένοι καλλιτέχνες της ραπ και της hip hop


Δημοσίευση ΦΕΒ 21, 2019

Obama εναντίον ράπερ: Αν ήσασταν ΟΚ με την σeξουαλικότητά σας...

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε μερίδα των μουσικών της ραπ και της hip hop ότι διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προωθούν την τοξική αρρενωπότητα

Επίθεση εναντίον ορισμένων καλλιτεχνών της ραπ και hip hop σκηνής εξαπέλυσε ο Μπαράκ Ομπάμα, κατηγορώντας τους ότι διαιωνίζουν τα στερεότυπα και προωθούν την τοξική αρρενωπότητα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έθιξε το συγκεκριμένο ζήτημα κατά την ομιλία του στη σύνοδο του My Brother's Keeper Alliance, του οργανισμού που ίδρυσε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του και έχει ως στόχο την στήριξη των νέων και την αποτροπή της παραβατικής συμπεριφοράς στις μικρές ηλικίες.

Ο Ομπάμα, που ανέβηκε στη σκηνή συντροφιά με τον διάσημο μπασκετμπολίστα Στεφ Κάρι, μίλησε για το τι σημαίνει να είσαι άνδρας και πόσο σημαντικό είναι να μην πέφτουν οι νεαροί μαύροι στην παγίδα των στερεοτύπων που προωθούν ορισμένοι καλλιτέχνες της ραπ και της hip hop.

«Αν αισθάνεσαι σίγουρος για την σeξουαλικότητά σου, δεν χρειάζεσαι οκτώ γυναίκες γύρω σου να κάνουν twerking», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, προκαλώντας γέλια στο κοινό.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Πολλά κομμάτια ραπ και hip hop βασίζονται πάνω στην ιδέα ότι "αν έχω περισσότερα λεφτά από εσένα μπορώ να σου φέρομαι σαν σκουπίδι και εσύ δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό". Το ειρωνικό είναι ότι αυτοί ακριβώς οι στίχοι δείχνουν πόσο ευάλωτοι αισθάνονται εκείνοι που τους τραγουδούν. Κάποιος που νιώθει αυτοπεποίθηση για τα οικονομικά του δεν θα πάει να φορέσει μια τεράστια χρυσή αλυσίδα στον λαιμό», πρόσθεσε ο Ομπάμα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb