The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Νέο σκάνδαλο στην οικογένεια Kardashian (έπεσαν τα νούμερα;)

Ο Tristan απάτησε και πάλι την Khloe


Δημοσίευση ΦΕΒ 20, 2019

Νέο σκάνδαλο στην οικογένεια Kardashian (έπεσαν τα νούμερα;)

Σάλος έχει προκληθεί στα social από τον χωρισμό της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson. Το ζευγάρι φαίνεται πως χώρισε οριστικά και με τον χειρότερο τρόπο, αφού ο μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ, απάτησε ξανά την γνωστή τηλεπερσόνα.

Πριν από ένα χρόνο περίπου – όταν η Khloe ήταν κυοφορούσε το παιδί τους – ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τον Tristan, να ανταλλάζει φιλιά με μία άλλη γυναίκα, γεγονός που έκανε την τηλεπερσόνα να γεννήσει νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία.

Η Khloe όμως, φαίνεται πως θέλησε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και να τα αφήσει όλα στο παρελθόν, με την ελπίδα πως δεν θα ξανά συμβεί. Ο Tristan όμως, την απάτησε πάλι και αυτή την φορά με την κολλητή της ετεροθαλούς αδερφή της Kylie Jenner.

Ο άσος του NBA, την Κυριακή εθεάθη να φιλιέται σε ένα party, με την φίλη της Kylie, την Jordyn Woods με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες ώρες η Khloe να έχει πληροφορηθεί για το συμβάν και να του ζητάει να χωρίσουν.

O Tristan αρνείται τα πάντα.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb