The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Το φθηνό χρηστικό smartwatch που υποστηρίζει ελληνικά

Και φυσικά κερδίζει την προτίμηση του κοινού


Δημοσίευση ΦΕΒ 14, 2019

Το φθηνό χρηστικό smartwatch που υποστηρίζει ελληνικά

Υπάρχουν πολλά φθηνά και αξιόπιστα smartwatches στην αγορά αλλά τα περισσότερα έχουν ένα βασικό πρόβλημα...δεν υποστηρίζουν ελληνικά.

Υπάρχει όμως ένα πρακτικό, έγχρωμο και λειτουργικό smartwatch με το οποίο μπορείτε να έχετε στον καρπό σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και υποστηρίζει και την ελληνική γλώσσα.

Το SM M3 δίνει την δυνατότητα να λαμβάνεται ειδοποιήσεις από κλήσεις και μηνύματα αλλά και να παρακολουθείτε την άσκηση σας και την κατάσταση της υγείας σας.

Δείτε πόσο αποτελεσματικά ασκηθήκατε, με την καταγραφή βημάτων και απόστασης που διανύσατε, των θερμίδων που κάψατε, αλλά και την ποιότητα του ύπνου σας.

Τέλος μπορείτε να πάρετε πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το σώμα σας, καθώς μπορείτε να μετρήσετε τους παλμούς σας, το οξυγόνο αίματος αλλά και την αρτηριακή πίεση σας.

Βρείτε το ΕΔΩ στα 24,90€

Βρείτε το ΕΔΩ στα 24,90€

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb