The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έκλεψαν 1.000 στpινγκ της Victoria`s Secret από κατάστημα εσωpούχων

Άλλο πάλι και τούτο


Δημοσίευση ΦΕΒ 08, 2019

Έκλεψαν 1.000 στpινγκ της Victoria`s Secret από κατάστημα εσωpούχων

Την κλοπή του μήνα κατάφεραν να φέρουν εις πέρας δύο γυναίκες στο Οχάιο των ΗΠΑ, οι οποίες κατάφεραν να κλέψουν σχεδόν 1.000 πανάκριβα εσώpουχα της Victoria's Secret, καταφέρνοντας να βγουν ανενόχλητες από το κατάστημα με την λεία τους ανά χείρας.

Μάλιστα, οι δύο γυναίκες, οι οποίες δεν έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό του καταστήματος, έκλεβαν τα εσώpουχα επί τρία ολόκληρα λεπτά ανενόχλητες, όπως αποδεικνύει και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης.

Οι δύο γυναίκες, πλέον, καταζητούνται από τις αρχές της πολιτείας, με την λεία του να ξεπερνάει σε αξία τις 6.000 δολάρια, ενώ εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι κατάφεραν να γεμίσουν ολόκληρες τσάντες με τα κλοπιμαία, αδειάζοντας συρτάρια και ντουλάπια, χωρίς να ενοχληθούν ούτε στιγμή από τους υπαλλήλους.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb