The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

O άντρας που τα έφτιαξε με μία κατσαρίδα

Γιατί όχι δηλαδή, τι σας φαίνεται περίεργο


Δημοσίευση ΦΕΒ 04, 2019

O άντρας που τα έφτιαξε με μία κατσαρίδα

Με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον ορίζοντα, καμία ιστορία αγάπης δεν θα σας κάνει τόσο εντύπωση όσο η ιστορία ενός 25χρονου Ιάπωνα που τα είχε φτιάξει με μια κατσαρίδα για ένα χρόνο.

Ο Shinohara Yuta είναι ένας παθιασμένος συλλέκτης, και ένας άνθρωπος που τρώει έντομα. Όχι μόνο απολαμβάνει να τρώει έντομα, αλλά μάλιστα τα μαγειρεύει και κατά παραγγελία, αν υποτεθείσθω, πως θέλετε να φάτε.

Μια μέρα, όμως, η Shinohara ερωτεύτηκε μια κατσαρίδα και αποφάσισε πως θα είναι το ταίρι του. Ενώ η σχέση του με τη Λίζα την κατσαρίδα ήταν μια μεγάλη ιστορία αγάπης, ήξερε από πριν πως όλες οι ιστορίες αγάπης τελικά τελειώνουν - και ειδικά για την κατσαρίδα του.

Η Λίζα ψόφησε και εκείνος αντί να τη θάψει, είπε να την φάει. "Τώρα λοιπόν η Λίζα ζει στην καρδιά μου και συνεχίζει να ζει ως μέρος του σώματός μου"! Ειλικρινά, έχετε ακούσει κάτι πιο αλλόκοτο από αυτή την περίπτωση;

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb