Αυτοκτόνησε γιατί οι γονείς του δεν ήθελαν τη νύφη!
Ο Ινδός Madhu Honnaiah ερωτεύτηκε μια Βρετανίδα

Η αγάπη πάνω απ' όλα για νεαρό γιατρό στη Βρετανία, ο οποίος όταν χώρισε από τον έρωτα της ζωής του, αυτοκτόνησε.
Ο 33χρονος Ινδός αναισθησιολόγος Madhu Honnaiah, με καταγωγή από την Ινδία, αυτοκτόνησε όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο Singleton στο Swansea όπου εργαζόταν, μετά το χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά και συνάδελφό του Dr Emma Wrighton.
Οι γονείς του προτιμούσαν να παντρευτεί κάποια κοπέλα από την περιοχή Bangalore της Ινδίας, όπου μεγάλωσε και ο ίδιος, ενώ η Βρετανίδα αγαπημένη του, Emma, είχε αρνηθεί να κάνει το γάμο της σύμφωνα με τα ινδικά παραδοσιακά έθιμα. Αυτό έφερε καβγάδες και χωρισμό.
Έτσι επτά μήνες μετά το χωρισμό τους ο Madhu αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή του, κάνοντας μια ένεση στον εαυτό του με δύο φάρμακα.
Πηγή: e-daily.gr





