The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

9 1/2 εβδομάδες: Η ταινία που απενοχοποίησε τα ερωtικά φετίχ

Μετά την Kim Basinger όλα άλλαξαν...


Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2019

9 1/2 εβδομάδες: Η ταινία που απενοχοποίησε τα ερωtικά φετίχ

Από τις ταινίες που έγινε μύθος, πολύ μετά την προβολή της, που διαδόθηκε από στόμα σε στόμα, και έκανε καριέρα ετεροχρονισμένα. Οι αμερικανοί υποδέχτηκαν χλιαρά την ταινία 9 1/2 εβδομάδες, αλλά ο μύθος που δημιουργήθηκε γύρω από τις ερωτικές σκηνές της, βοήθησαν να κάνει μια δεύτερη καριέρα, πολύ πετυχημένη, μετατρέπωντας την Kim Basinger και τον Mickey Rourke, σε sεx symbols.

Σήμερα οι σκηνές με το ζευγάρι που ερωτοτροπεί στο δρόμο, ή μπροστά από ένα ψυγείο, ή η χρήση βοηθημάτων μπορεί να μας φαίνονται συνηθισμένες, αλλά για το 1986, έφεραν μια επανάσταση στο κινηματογράφο.

Με εξαιρετική αισθητική δεν άφησε κανένα περιθώριο να τη χαρακτηρίσουν ποpνό, και κέρδισε μια θέση στην αιωνιότητα ανάμεσα στις πιο σeξυ ταινίες του Hollywood.

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb