The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Απλήρωτος εργάτης πήρε τον εκσκαφέα και μπήκε μέσα στο εργοτάξιο

Τα μπάζα και τα οικοδομικά υλικά που εκσφενδονίζονταν προς κάθε κατεύθυνση


Δημοσίευση ΙΑΝ 22, 2019

Απλήρωτος εργάτης πήρε τον εκσκαφέα και μπήκε μέσα στο εργοτάξιο

Με έναν αρκετά πρωτότυπο και... καταστροφικό τρόπο αποφάσισε ένας εργάτης οικοδομής στην πόλη του Λίβερπουλ να εκδικηθεί τους εργοδότες του, καθώς του χρωστούσαν μεροκάματα ύψους 600 λιρών.

Ο εργαζόμενος, αφού κουράστηκε από τις υποσχέσεις της εργοδοσίας κι έχοντας πολλές υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα, αποφάσισε να πάρει πίσω όσα έχτισε τις προηγούμενες ημέρες κι αφού μπήκε στο εσωτερικό ενός εκσκαφέα, άρχισε να καταστρέφει το ισόγειου του εργοταξίου.

Μάταια οι συνάδελφοί του προσπαθούσαν να βάλουν τέλος στο καταστροφικό του έργο, ενώ την ίδια στιγμή περαστικοί έτρεχαν να προφυλαχθούν από τα μπάζα και τα οικοδομικά υλικά που εκσφενδονίζονταν προς κάθε κατεύθυνση.

Τελικά, λίγες στιγμές αργότερα, ο απλήρωτος εργάτης αποφάσισε να βάλει τέλος στην εκδίκησή του, ευελπιστώντας ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθει στις «διαπραγματεύσεις» για τα αυτονόητα...

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb