The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ελένη Φουρέιρα: Ξεσήκωσε το ισπανικό κοινό στον εθνικό τελικό της Eurovision

Επίσημη προσκεκλημένη της ισπανικής τηλεόρασης η τραγουδίστρια


Δημοσίευση ΙΑΝ 21, 2019

Ελένη Φουρέιρα: Ξεσήκωσε το ισπανικό κοινό στον εθνικό τελικό της Eurovision

Συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην Ισπανία η Ελένη Φουρέιρα. Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision με το Fuego έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της εμφάνιση. Έτσι, η κρατική τηλεόραση της Ισπανίας αποφάσισε να την καλέσει στη βραδιά του εθνικού τελικού. Ανάμεσα στο διαγωνιστικό κομμάτι, για την ανάδειξη της ισπανικής συμμετοχής στο Τελ Αβίβ, η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε επί σκηνής ζωντανά και ξεσήκωσε το κοινό.

Έπειτα από ένα αφιερωματικό video στη διοργάνωση της Eurovision για το 2018, στη σκηνή ανέβηκε η τραγουδίστρια. Η εκρηκτική performer που απογείωσε τη καριέρα της μετά την 2η θέση που κατέκτησε στη Eurovision 2018 με τη σημαία της Κύπρου βρέθηκε ζωντανά στον «Gala Eurovisión» ως επίσημη καλεσμένη. Η Ελένη Φουρέιρα ερμήνευσε μια διασκευή του Fuego, αλλά και το νέο της single Tomame κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb