The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Kingdom: Πίτσα, ζόμπι και καράτε

Η νέα σειρά του Netflix υπόσχεται δράση και θέαμα


Δημοσίευση ΙΑΝ 04, 2019

Kingdom: Πίτσα, ζόμπι και καράτε

Ναι, ταινίες και σειρές με ζόμπι έχουμε ξαναδεί. Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχει κορεστεί λίγο αυτό το είδος ταινιών. Ζόμπι όμως που ξέρουν καράτε δεν έχετε δει. Η νέα σειρά του Netflix φέρνει την Αποκάλυψη και την τοποθετεί στον Μεσαίωνα και στη Κορέα.

Δημιουργός ανέλαβε ο σκηνοθέτης Kim Seong-hun (Tunnel, Hard Day) με την Kim Eun-hee (Signal) να επιμελείται το σενάριο, που μας μεταφέρει στη δυναστεία των Joseon της Κορέας, όπου ο πρίγκηπας προσπαθεί να σώσει τον λαό του από μια φονική επιδημία.

Άφθονη δράση, τρομερά σκηνικά, αγωνία και σκοτάδι που σε κάνουν να ανάψεις τα φώτα του σαλονιού σου και σκηνές μάχης που δεν φέρνουν άλλο αέρα στο συγκεκριμένο είδος σειρών.

Οι παραγωγοί της σειράς αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν, ανακοίνωσαν την έναρξη νέων γυρισμάτων γα δεύτερο κύκλο.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 25 Ιανουαρίου...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb