The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Long Reads

Οι ποpνοστάρ που θα μπορούσαν να είναι supermodels

Καλλονές που εργάζονται για την ερωτική βιομηχανία


Δημοσίευση ΙΑΝ 02, 2019

Οι ποpνοστάρ που θα μπορούσαν να είναι supermodels

Είναι κουκλάρες και πρωταγωνιστούν σε ταινίες του ερωτικού κινηματογράφου, ενώ θα μπορούσαν άνετα να κυνηγήσουν μια καριέρα supermodel. Με αναλογίες που τις κάνουν τα τέλεια μοντέλα και φυσικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, αυτή η νέα γενιά ποpνοστάρ μπορεί άνετα να περπατήσει στην πασαρέλα.

Krystal Boyd

Μόλις 25 ετών, η Ρωσίδα καλλονή διαθέτει το πρόσωπο αγγέλου και το κορμί διαβόλου, συνδυάζοντας το σeξι στοιχείο με την ομορφιά και την λεπτότητα. Επίσης, αν και 1,60 μόλις, το μακριά της πόδια την κάνουν  να δείχνει ψηλότερη.

Eva Lovia

Μισή από την Λατινική Αμερική και μισή από την Ιαπωνία, είναι κάτι παραπάνω από εξωτική, με υπέροχο χαμόγελο και πολύ ερωτικές καμπύλες. Επίσης μικροκαμωμένη με ύψος μόλις 1,60, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα μοντέλο.

Mia Malkova

Αρκετά πληθωρική και με ύψος 1,70 θα μπορούσε σίγουρα να αποτελέσει ένα πολύ καυτό και χυμώδες plus size μοντέλο.

Michaela Isizzu

Ακόμα μια 25χρονη καλλονή, με μαύρα μαλλιά και καταγωγή από την Τσεχία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν.

Michelle Starr Red Fox

Με κόκκινα μαλλιά και μια υπέροχη πορσελάνινη επιδερμίδα, ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την λεπτή της ομορφιά;

Περισσότερα Θέματα
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb