The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι πια κλινήρης και έχει σηκωθεί από το κρεβάτι του

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το σοβαρό ατύχημα του πρώην πιλότου της Φόρμουλα 1


Δημοσίευση ΔΕΚ 17, 2018

Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι πια κλινήρης και έχει σηκωθεί από το κρεβάτι του

Στην αποκάλυψη ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν είναι πια κλινήρης και έχει σηκωθεί από το κρεβάτι του, προχώρησε η Daily Mirror.

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από το σοβαρό ατύχημα του πρώην πιλότου της Φόρμουλα 1 στις γαλλικές Άλπεις και οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού βγαίνουν στη δημοσιότητα με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς.

Τον Αύγουστο «στενοί συγγενείς» είχαν αναφέρει σε γαλλικό περιοδικό ότι ο Σουμάχερ «εκφράζει συναισθήματα και συχνά κλαίει».

Καθώς μάλιστα πλησιάζουν τα γενέθλιά του, αναμένεται ότι ο πρώην πιλότος θα εμφανιστεί στους κοντινούς του ανθρώπους για να τα γιορτάσει μαζί τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τη βρετανική εφημερίδα, ο Γερμανός πρωταθλητής δεν βρίσκεται πια καθηλωμένος στο κρεβάτι του και δεν είναι πια διασωληνωμένος.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb