The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Πόσα εκατομμύρια πλήρωσε το Netflix για να ανανεώσει τα δικαιώματα του Friends

I'll be there for you...


Δημοσίευση ΔΕΚ 20, 2018

Πόσα εκατομμύρια πλήρωσε το Netflix για να ανανεώσει τα δικαιώματα του Friends

Όταν μια φήμη άρχισε να κυκλοφορεί τις περασμένες μέρες, πως το sitcom της δεκαετίας του '90 "Friends", δεν θα ήταν διαθέσιμο στο Netflix το 2019, ξέσπασε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων από τους φανατικούς της σειράς που ανάγκασε το κανάλι να δώσει 100 εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσει να το έχει στις λίστες του!

Τα "Φιλαράκια" είναι η πιο αγαπημένη αμερικάνικη κωμική sitcom σειρά. Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 απο το NBC και σταμάτησε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση για όλο αυτό το διάστημα.

 Όσο περισσότερο αγαπιέται μια σειρά και έχει φανατικούς, τόσο πιο πιθανό είναι να προσελκύσει συνδρομητές στο κανάλι που τη μεταδίδει, και έτσι οι δέκα σεζόν των "Friends" έχουν ακόμα σπίτι.

Τα "Φιλαράκια" μάλιστα είναι στο top 10 των μεταδόσεων του Netflix, κάτι που όπως καταλαβαίνετε, αύξησε και την τιμή του... Κατά πολλούς υπήρξε η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών και όπως υποστηρίζουν, η επιτυχία του σίριαλ οφείλεται στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη «χημεία» που ένωσε τους πρωταγωνιστές. Συνεχίζει και προβάλλεται ακόμα σε πάνω από 100 χώρες!

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb