The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μητέρα και κόρη συνελήφθησαν επειδή έκαναν την φαντασίωση του YoυΡorn πραγματικότητα

Και φυσικά όχι αφιλοκερδώς


Δημοσίευση ΔΕΚ 10, 2018

Μητέρα και κόρη συνελήφθησαν επειδή έκαναν την φαντασίωση του YoυΡorn πραγματικότητα

Μητέρα και κόρη συνελήφθησαν στη Sarasota της Φλόριντα μετά από μια σειρά ερευνών για παράνομη πορνεία και την τελική επιχείρηση όπου αστυνομικοί παρίσταναν τους πελάτες.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης η Jennifer Dodge και η Anne Dodge προσφέρθηκαν να εκτελέσουν σεξουαλικές πράξεις με αντάλλαγμα χρήματα σε έναν μυστικό αστυνομικό. Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί λένε ότι οι δυο γυναίκες συμμετείχαν και σε σεξουαλικά όργια με σκοπό να εκπληρώσουν την φαντασίωση πολλών ανδρών που έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερη "μάδα" τα τελευταία χρόνια μέσα από πλατφόρμες ερωτικού περιεχόμενου όπως το PορnHub και το YoυPoρn.

Τόσο η μητέρα όσο και η κόρη δημοσίευαν διαφημίσεις στην ιστοσελίδα BackPage.com. Στις διαφημίσεις δήλωναν: "Είμαι μια όμορφη, ταλαντούχα, θεραπευτήρια μασάζ που ο Θεός χρησιμοποιεί για να φέρει την θεραπευτική του ενέργεια σε εσάς και να σας φέρει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο έκστασης".

Δείτε το video με το ρεπορτάζ του καναλιού ABC-WFTS:

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb