The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Τα χρόνια πολλά των Milwaukee Bucks στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Για τα 24α γενέθλιά του

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2018

Τα χρόνια πολλά των Milwaukee Bucks στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μοιάζει σαν να είναι χθες, όταν το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ακούστηκε από τα χείλη του David Stern, με τους Milwaukee Bucks να τον επιλέγουν στο Νο. 15 του Draft.

Το αγόρι από τα Σεπόλια, που έπαιζε στην Α2 πριν πάει στο ΝΒΑ, έχει κάνει αυτά 5 χρόνια τεράστια άλματα και έχει μετατραπεί σε αστέρι του NBA. Δεν του χαρίστηκε τίποτα. Μόνος του τα κατάφερε. Πλέον, είναι μέσα στα ονόματα των υποψηφίων για MVP, με όλη την Αμερική να παραμιλάει για τα προσόντα του, την αθλητικότητά του και την αγνότητά του. 

Οι Milwaukee Bucks πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που τον έχουν στις ταξεις τους. Φυσικά, έχουν συμβάλει κι αυτοί στην πορεία του Greek Freak. Και καμαρώνουν. Σήμερα λοιπόν, που ο Γιάννης κλείνει τα 24 του χρόνια, δεν θα μπορούσαν να μην του ευχηθούν χρόνια πολλά με ένα όμορφο βίντεο. Και μια ανάρτηση στα ελληνικά.

Χρόνια πολλά Γιάννη, είσαι ήδη σπουδαίος...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb