The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σοκαριστικά πλάνα από ομάδα βουβαλιών που κατατροπώνει λιοντάρια

Tα λιοντάρια έστησαν ενέδρα αλλά...


Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2018

Σοκαριστικά πλάνα από ομάδα βουβαλιών που κατατροπώνει λιοντάρια

Σοκαριστικά πλάνα κατέγραψε ο κινηματογραφικός φακός από την μάχη ζωής και θανάτου μεταξύ μίας αγέλης πεινασμένων λιονταριών κι ενός κοπαδιού αφρικανικών βουβαλιών σε πάρκο άγριας ζωής στην Ναμίμπια.

Στο οπτικό υλικό που περιέχει εξαιρετικά σκληρές εικόνες, εμφανίζονται τρία θηλυκά λιοντάρια να οργανώνουν την ενέδρα τους με στόχο κάποιο από τα μικρότερα ζώα του κοπαδιού των βουβαλιών, χωρίς όμως να υπολογίζουν τους ισχυρούς δεσμούς αλλά και την απίστευτη δύναμη αλλά και τα φονικά όπλα των αντιπάλων τους.

Αρχικά, οι τρεις λέαινες φαίνονται να έχουν το πάνω χέρι και να βρίσκονται μία ανάσα από την κατατρόπωση του άτυχου θηλαστικού που βρέθηκε στα δόντια τους, όμως η άγρια φύση είναι γεμάτη ανατροπές...

Έτσι, καθώς η μία λέαινα αγωνίζεται για να σκοτώσει το βουβάλι, κρατώντας το από το πίσω μέρος του σώματος, οι ενισχύσεις καταφθάνουν με απίστευτη ορμή και δύναμη, σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ένα από τα βουβάλια που κατέφθασαν για να βοηθήσουν, πέφτει με φόρα πάνω στο λιοντάρι, ενώ στη συνέχεια με αλλεπάλληλα χτυπήματα με τα κέρατα και το κεφάλι του καταφέρνει να αποκρούσει την επίθεση και να τρέψει σε φυγή την τραυματισμένη λέαινα.

Πραγματικά, μοναδικές κι ανεπανάληπτες εικόνες, που μόνο στην άγρια φύση μπορεί κανείς να τις αντικρίσει...

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb