The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Πατέρας για... δέκατη φορά ο Eddie Murphy

Το δεύτερο με την τωρινή του σύντροφο


Δημοσίευση ΔΕΚ 05, 2018

Πατέρας για... δέκατη φορά ο Eddie Murphy

Πατέρας ξανά έγινε ο Eddie Murphy, καθώς η νεαρότερη σύντροφός του Paige Butcher γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού (έχουν ακόμη μία μεγαλύτερη κόρη 2 χρόνων) ήρθε στον κόσμο στις 30 Νοεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού στο HR.

«Μητέρα και γιος είναι πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά. Το μωρό γεννήθηκε περίπου τρία κιλά και θα πάρει το όνομα Max Charles Murphy.

Σύμφωνα με τo Ε! News, το ζευγάρι είναι μαζί έξι χρόνια και αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Max Charles είναι το δέκατο παιδί του Eddie Murphy και το δεύτερο του ζευγαριού.

Ο διάσημος κωμικός έχει άλλα οκτώ παιδιά από τέσσερις προηγούμενες σχέσεις, αναφέρει το ΑΠΕ. Με την πρώην φίλη του paulette McNeely έχει έναν γιο και ακόμη έναν με την πρώην σύντροφό του Ταμάρα Χουντ. Επίσης, έχει πέντε παιδιά (τέσσερις κόρες και ένα γιο) με την πρώην σύζυγό του, το μοντέλο Nicole Mitchell. Κι έχει αποκτήσει μια κόρη, καρπό της σχέσης του με τη Mel B πρώην μέλος των «Spice Girls».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb